Carolien website 2Ik, Carolien Philippo, ben Herstel- en Inspiratie Coach, creatief begeleider/trainer, vertrouwenspersoon, facilitator Chakradance™, facilitator SoulCollage®, Labyrintwerker, (levens)kunstenaar en sinds 10-1-2013 mede-eigenaar van "Leefbeeld, vindplaats voor coaching en verwondering". Op 16 april 1965 kwam ik op de wereld als dochter van Gerrit en Rita Philippo.

 
Hoe sta ik in het leven?

Ik besef dat ik een keuze heb in hoe ik met gebeurtenissen in mijn leven omga en welke impact ze hebben op mijn verdere leven. Dit geldt voor de fijne, blije gebeurtenissen maar zeker voor de verdrietige, pijnlijke gebeurtenissen. Het maken van een keuze is zeker niet altijd even gemakkelijk maar ik besef heel goed dat deze keuzes mijn levensenergie bepalen.


Ook ik heb in mijn leven de nodige (grote) tegenslagen ondervonden. Als ik reflecteer op deze gebeurtenissen, en evalueer hoe mijn leven nadien vorm heeft gekregen, voel ik mij dankbaar en trots. Ik ben trots op de getoonde veerkracht bij tegenslagen. Daardoor kan ik nog meer genieten van het 'kleine' en kies ik bewust voor het positieve en mooie in het leven. Ik ben vooral dankbaar dat al deze levenservaring een ondersteuning mag zijn bij het begeleiden van andere mensen.
De opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach bij De Kleine Tiki en de start van Leefbeeld is dan ook voor mij een natuurlijk vervolg op mijn levensvisie en levenshouding.

 

Wat betekent Leefbeeld voor mij?

Leefbeeld is voor mij De Vindplaats waar mijn passie en kwaliteiten elkaar ontmoeten en omarmen, waar mijn ogen van gaan twinkelen! Het ONTdekken, verbinden, enthousiasmeren, verwonderen en het verdiepend prikkelen van mensen zijn kwaliteiten die mij op het lijf geschreven zijn. Mijn passie voor beeldend werk, de natuur, het labyrint, en vooral voor mensen!, kan ik volledig kwijt in de coaching en de workshops/trainingen. 
Dat ik daarmee als coach of trainer een ander mens mag begeleiden bij vraagstukken, uitdagingen of problemen vind ik heel bijzonder. Doordat ik een stukje meeloop op hun levenspad ben ik getuige van een diversiteit aan inzicht, heelheid en inspiratie. 


Dit is in het kort wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Hopelijk heb ik je geïnspireerd om eens kennis te komen maken via coaching of een workshop bij Leefbeeld. Dag mooi mens, hopelijk tot ziens.


Lieve groet, Carolien Philippo

Gerrit en Rita Philippo WEBSITENOTE: Ik wil heel graag mijn ouders, Gerrit en Rita Philippo, bedanken dat zij mij zo liefdevol het leven hebben gegeven. Mede dank zij jullie ben ik gekomen waar ik nu ben.

Als wij elkaar weerzien kan ik jullie trots vertellen over de 'time between'.

Onze inspiratie 'Piero Ferrucci'

In ieder van ons zit een kern waar we niet gekwetst zijn,

waar we gezond, ontvankelijk en krachtig zijn.

Die kern terugvinden is misschien wel de mooiste zoektocht van ons leven.

Agenda

CHAKRADANCE 2023

EXPERIENCE workshop 

* Zaterdag 12 aug  - 14.00-16.30u
Note: laatste (kennismakings)workshop voor start verdiepende Awakening cyclus

Maximaal 8 pers. - kosten € 25,- p.p.

AWAKENING verdiepende cyclus

* 8-Weekse cyclus 
  dinsdag 19.00-21.00u
  Data: 5/9 (basis), 12/9 (sacraal), 19/9 (zonnevlecht), 26/9 (hart), 
  3/10 (keel), 10/10 (3e oog), 17/10 (kruin), 24/10 (integratie)

Maximaal 8 pers. - kosten € 250,- p.p.

AANMELDEN kan per mail info@leefbeeld.nl of telefonisch bij Carolien 06-23793166

Ik kijk er naar uit je (weer) te onmoeten tijdens deze inspirerende innerlijke reis!