Roger website
Ik, Roger van der Velde, ben coach, bestuurder, levensgenieter en sinds 10-1-2013 mede-eigenaar van "Leefbeeld, vindplaats voor coaching en verwondering". Ik ben geboren op 28 november 1962. 


Hoe sta ik in het leven?

Ik leef mijn leven vanuit de overtuiging dat ieder mens zelf verantwoordelijk is voor zijn levenspad en de keuzes die je daarin maakt. Uit ervaring weet ik dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Echter je bewust worden dat er een keuzemogelijkheid is, is een eerste stap om te kunnen groeien als mens. Ook ik heb dit met vallen en opstaan ervaren.


Eerlijkheid, integriteit en solidariteit zijn in mijn leven zeer belangrijk.
Ik ben een mensen-mens en kan oprecht genieten van contact waarbij ik en de ander elkaar 'echt' ontmoeten; elkaar echt horen en zien. 

 

De laatste 25 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen, waarbij hun persoonlijke ontwikkeling centraal heeft gestaan. In diverse functies binnen een non-profit organisatie heb ik goed zicht gekregen op de innerlijke processen die een rol spelen bij het uit balans raken, het onzeker voelen, het niet authentiek voelen, niet gezien/gehoord worden, faalangst etc. Innerlijke processen met grote, soms blijvende, gevolgen terwijl dit volgens mij niet nodig is.

 

Na een opleiding intuïtieve ontwikkeling heb ik de opleiding tot coach/therapeut bij Wielwerk® opleidingen afgerond. Wielwerk® is een geaccrediteerd opleidingsinstituut.

 

Dit is in het kort wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Hopelijk heb ik je geïnspireerd om eens kennis te komen maken via coaching of een workshop bij Leefbeeld. Dag mooi mens, hopelijk tot ziens.


Lieve groet,
Roger van der Velde

Onze inspiratie 'Eckhart Tolle'

Kijk eens naar een boom, een bloem, een plant.

Laat je bewustzijn erop rusten.

Wat zijn ze stil, wat zijn ze diep geworteld in ZIJN.

Laat de natuur je leren wat innerlijke stilte is.

Agenda

CHAKRADANCE 2023

EXPERIENCE workshop 

* Zaterdag 12 aug  - 14.00-16.30u
Note: laatste (kennismakings)workshop voor start verdiepende Awakening cyclus

Maximaal 8 pers. - kosten € 25,- p.p.

AWAKENING verdiepende cyclus

* 8-Weekse cyclus 
  dinsdag 19.00-21.00u
  Data: 5/9 (basis), 12/9 (sacraal), 19/9 (zonnevlecht), 26/9 (hart), 
  3/10 (keel), 10/10 (3e oog), 17/10 (kruin), 24/10 (integratie)

Maximaal 8 pers. - kosten € 250,- p.p.

AANMELDEN kan per mail info@leefbeeld.nl of telefonisch bij Carolien 06-23793166

Ik kijk er naar uit je (weer) te onmoeten tijdens deze inspirerende innerlijke reis!