SoulCollage® is een geweldige manier om in contact te komen met je innerlijke wijsheid. 
Door het intuïtief maken van een SoulCollage® krijg je veel inzichten. Inzichten over jezelf, over de wereld om je heen en specifiek over de persoonlijkheden in jezelf. 
SoulCollage® toont je liefdevol je sterke en zwakke punten, je lichte en donkere kant, elk aspect van jouw persoonlijkheid. Tenslotte ben je meer dan de som der delen.

Kaart Gelaagde Eigenheid 25Voorbeeld SoulCollage® Carolien Philippo
'Ik ben degene die zelfverzekerd haar kleuren toont, laag voor laag. lk dans mijn levensreis op geheel Eigen Wijze'.

Met eenvoudige materialen (kartonnen kaarten, afbeeldingen uit tijdschriften of foto's van jezelf, een schaar en lijm) maak je een unieke SoulCollage®.

Hoe meer kaarten je maakt des te meer je leert over wie je bent, wat je dromen en wensen zijn en wat je daarin belemmert.

Je innerlijke wijsheid wordt via SoulCollage® zichtbaar en helpt je daardoor:

* je ware zelf te ontdekken,
* te accepteren wie je bent,
* weer stuurman/-vrouw te maken van je eigen leven.

SoulCollage® kan echt iedereen doen!
Je hoeft niet creatief te zijn om te weten welke afbeelding jou aanspreekt (positief of negatief). Door het knippen en plakken van de afbeeldingen maak je contact met je innerlijk. Los van je denken, verbonden met je intuïtie, maak je jouw onbewuste bewust. Binnen-buiten-binnenstebuiten!

Elke afbeelding die jou aanspreekt is goed, niks is fout. Door deze afbeeldingen te combineren met andere afbeeldingen ontstaat jouw eigen SoulCollage®.

Wat maakt SoulCollage® zo bijzonder?
Het unieke aan SoulCollage® is dat het niet stopt bij het maken van de kaart. Na het maken van een SoulCollage® doe je een eenvoudig, maar bijzonder proces. Iedere kaart heeft je iets te vertellen. Door visualisatie, schrijven en andere processen word je uitgedaagd elke kaart dieper te onderzoeken en zodoende te ontdekken wat hij je vertelt over je jezelf en de wereld om je heen. Hierdoor worden de kaarten ingezet als inzichtkaarten vanuit je eigen innerlijke bron van wijsheid.

Welke workshops SoulCollage® zijn er en wanneer vinden ze plaats?
Introductieworkshop, themaworkshop(s), reading, VIP-workshop. Kijk voor meer uitleg op de pagina SoulCollage® Workshops. In de agenda kun je zien wanneer de verschillende (thema) workshops worden gegeven en wat ze kosten.

SC Groeiend Vertrouwen

Het proces wordt inmiddels gebruikt door onderwijzers, therapeuten en coaches, er worden workshops gegeven om ook anderen kennis te laten maken met SoulCollage®.

Omdat er gebruik wordt gemaakt van afbeeldingen die door anderen gemaakt zijn, worden de kaarten niet verkocht of verhandeld, weggegeven of uitgedeeld. Wij zijn de makers van de afbeeldingen dankbaar en respecteren hun werk. Dankzij hun creativiteit worden wij in de gelegenheid gesteld ons innerlijk naar buiten te brengen en zodoende onszelf te uiten en te ontplooien.

Agenda

CHAKRADANCE 2023

EXPERIENCE workshop 

* Zaterdag 12 aug  - 14.00-16.30u
Note: laatste (kennismakings)workshop voor start verdiepende Awakening cyclus

Maximaal 8 pers. - kosten € 25,- p.p.

AWAKENING verdiepende cyclus

* 8-Weekse cyclus 
  dinsdag 19.00-21.00u
  Data: 5/9 (basis), 12/9 (sacraal), 19/9 (zonnevlecht), 26/9 (hart), 
  3/10 (keel), 10/10 (3e oog), 17/10 (kruin), 24/10 (integratie)

Maximaal 8 pers. - kosten € 250,- p.p.

AANMELDEN kan per mail info@leefbeeld.nl of telefonisch bij Carolien 06-23793166

Ik kijk er naar uit je (weer) te onmoeten tijdens deze inspirerende innerlijke reis!