SoulCollage® Introductieworkshop
Een workshop waarin je de basis van SoulCollage® leert kennen.

Na een korte uitleg over SoulCollage® ga je je eigen kaarten maken vanuit je intuïtie. Zonder bewust te zoeken, en zonder thema, kies je de afbeeldingen die jou aanspreken. Dit werkt in het begin het beste en het gemakkelijkst.

Daarna worden de kaarten gebruikt om bij je innerlijke wijsheid te komen. Hiervoor gebruikt SoulCollage® een eenvoudige, maar zeer krachtige methode. Het maken van de kaarten is heerlijk ontspannend en inspirerend om te doen. Het vervolgproces 'Ik ben degene die...' met de kaarten zorgt voor de verwondering en verdieping. Daar wordt de kracht van SoulCollage® zichtbaar en voelbaar!

SC De Onbevreesde SC Onvoorwaardelijk

Voor wie is deze SoulCollage® Introductieworkshop bestemd?
Voor iedereen! Je hoeft zeker niet creatief te zijn om een SoulCollage® te maken.
Je gaat tenslotte op zoek naar afbeeldingen die jou raken, om welke reden dan ook. Reden waarom deze workshop geschikt is voor vrouwen, mannen, jong en oud. Zelfs kinderen vinden deze workshops heel leuk om te doen. Ook mensen die al eerder een workshop SoulCollage® hebben gevolgd kunnen hier aan deelnemen.

Deze workshop is een mooie inleiding voor de verdiepende SoulCollage® workshops. Je kunt natuurlijk ook gelijk kiezen voor een thema workshop wanneer je dat meer aanspreekt. Kijk daarvoor bij de SoulCollage® Themaworkshops.

Raadpleeg de agenda om te zien wanneer de SoulCollage® Introductieworkshops gegeven worden. Ook kan deze cursus bij een deelnemer thuis gegeven worden. Deelname voor de gastvrouw/gastheer is dan gratis (minimaal 5 deelnemers).

De prijs voor een SoulCollage® introductieworkshop bedraagt:

  • Workshop van 2,5 uur € 35,- p.p. (inclusief koffie/thee en wat lekkers)
  • Workshop van 4 uur € 55,- p.p. (inclusief koffie/thee en wat lekkers)

SC Bescherming

SoulCollage® Inloopavond - elke 1e woensdag van de maand
Op een gezellige en ontspannen wijze werken aan het uitbreiden van jouw verzameling kaarten. Tijdens deze avond kun je kaarten maken en/of een kaart lezen. Geen specifieke workshopbegeleiding. Kosten € 15,00 p.p.per avond of een 10-rittenkaart voor € 125,- (inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers).