natuurpad.jpg

Welkom

Fijn dat wij op dit moment een stukje met je mee mogen lopen tijdens jouw levenswandeling. Wat kun je vinden bij 'Leefbeeld, vindplaats voor coaching en verwondering'? 

Coaching-Heelbeelden

 


COACHING

 Kunstzinnig Dynamisch Coachen (KDC)

KDC betekent op een creatieve manier jouw persoonlijke proces in beweging zetten. Vragen, dilemma's of problemen worden vanuit je innerlijk beantwoord en in een beeldende taal vorm gegeven. Dit kan door middel van schilderen, boetseren, tekenen/kleuren, schrijven maar ook door te bewegen, stemgeluid te maken of te werken met metaforen. Je hoeft geen kunstenaar te zijn, integendeel! Iedereen is al onbewust creatief van zichzelf. De kunst (en kracht!) is je onderbewuste als inspiratiebron te benutten. Meer info lees hier.

Wielwerk® Coaching
Vragen, dilemma's of problemen worden met behulp van het cyclische van de natuur onderzocht en beantwoord. Zoals de natuur een voortdurende (natuurlijke) beweging heeft met een eigen ritme en richting, zo heeft de mens zijn eigen cyclus. Beide bewegingen kunnen aan elkaar gespiegeld worden. Elke windrichting heeft, net zoals de seizoenen, specifieke eigenschappen, kwaliteiten en kenmerken. Eigenschappen, kwaliteiten en kenmerken die ook in de mens aanwezig zijn! Zo binnen, zo buiten zeggen we dan! Meer info lees hier.

Groepscoaching, -begeleiding, -training
Een groep mensen tegelijk coachen en begeleiden is uitermate effectief en kan ingezet worden bij uiteenlopende vraagstukken. Kijk meer info lees hier.

Luisterend Oor
Het niet kunnen vertellen van datgene dat je bezig houdt kan je benauwen;  je de adem benemen. Door te vertellen creëer je een gevoel van ruimte in je lichaam en geest. Soms voelt het niet goed er over te praten met iemand die dicht bij je staat. Een persoon die 'op afstand' staat kan dan jouw luisterend oor zijn. Meer info lees hier.

Kijk voor een uitgebreidere uitleg onder Coaching.

 Coaching - Levensspiraal web

 WORKSHOPS / ACTIVITEITEN

 

SoulCollage®
Het maken van een SoulCollage® kaart brengt je in contact met je intuïtie. Jouw intuïtieve kaart geeft je daarmee antwoord op vragen over jezelf en de wereld om je heen. Het maken van een SoulCollage® is eenvoudig, leuk en ontspannend om te doen en daarom geschikt voor iedereen. Meer info.

Chakradance™
Het dansen van de 7-Chakra's is als het dansen door 7 verschillende innerlijke landschappen. Elk met zijn eigen lessen, betekenissen en verhalen. We onderzoeken onze instincten, onze vrijheid en passie, onze kracht, hoe we liefhebben, hoe we communiceren, onze intuïtie en onze spiritualiteit. Meer info.

Vrouwencirkel Heerde
Elke Volle Maan een verbindende ontmoeting in ons 'VrouwZijn'. Een plek waarin Samen Zijn centraal staat. Samen de unieke kracht, boodschap en werking van de Volle Maan in die periode ervaren. Een samenzijn zonder 'moeten'. Een samenzijn waarin jij jezelf mag ontmoeten en je verbonden mag voelen met de bijzondere Vrouwenenergie. Een lach wordt misschien afgewisseld met een traan. Misschien vanuit stilte of wellicht vanuit een dynamische ontlading. Luisteren naar het verhaal van de ander(en) brengt ook jou weer dichter bij jouw bewust 'VrouwZijn'. Wees Welkom...en laat je spiegelen en verwonderen!

Maximaal 13 vrouwen per (vaste) groep (13 manen).

LeefBeeld maken, van Binnen naar Buiten en van Buiten naar Binnen.
Door de natuur in te gaan en daarna binnen (of buiten) de intuïtief verzamelde materialen te verwerken tot jouw eigen LeefBeeld. Meer info.

Meditatief wandelen, een ontmoeting met jezelf.
Onze meditatieve wandeling is boven alles een zintuiglijke meditatieve ervaring. De stiltewandeling duurt ongeveer 2,5 uur waarin meditatie- en visualisatiemomenten zijn opgenomen. Aansluitend is er een eenvoudig biologisch ontbijt (zonsopgang) of biologische hapjes (zonsondergang) Meer info.

Labyrint activiteiten, een weg van innerlijke bewustwording die begeleid en onbegeleid bewandeld kan worden. Voor meer informatie over de diverse workshops en labyrint bewandelen/themalopen klik hier.
Meer achtergrond informatie over het labyrint, en specifiek over het labyrint van Leefbeeld, vind je hier.

Kijk voor specifieke informatie onder Workshops.

Coaching - Verbinding

SPECIAALTJES, van ons voor jou.

 

 

Meditatietuin 'Leefbeeld'
Voor de deelnemers aan onze workshops en coaching bieden wij 'Meditatietuin Leefbeeld,  een zintuiglijk avontuur'. De elementen water, vuur , aarde en lucht in een prikkelende ontmoeting met horen, zien, ruiken en proeven. Meer info.
 

Labyrint
Een meditatieve reis. Door het belopen van het labyrint maak je contact met je innerlijke bron wat leidt tot een versterkt bewustzijn. Meer info.
 
Kijk voor specifieke informatie onder Speciaaltjes.


Ben je geprikkeld door ons aanbod
?

Ja, wandel dan een stukje verder door onze website, wij lopen met je mee.

Misschien, maar is jouw specifieke vraag nog niet beantwoord? Je mag ons altijd bellen of mailen. Kijk onder contact.

Nee, jammer maar heel fijn dat wij een stukje met je mee mochten lopen. Wie weet treffen we elkaar nog eens op een ander moment in dit leven. Dag mooi mens.

Vrouwencirkel Heerde

Onze inspiratie 'Harold Whitman'

Vraag je niet af wat de wereld nodig heeft.

Vraag je af waardoor jij tot bloei komt en ga daarvoor.

Want wat de wereld nodig heeft zijn mensen die tot leven zijn gekomen.

Verwonderbord

Ik ben lichtpuntjes aan het 'Vindselen'.

Doe je mee....

Agenda

Een vollgedige agendaplanning voor 2020 hebben we vooralsnog ;-) losgelaten! We laten ons dit jaar heerlijk meebewegen met de activiteiten waar de behoefte naar uitgaat. Vanuit ons, en vanuit jullie! Dus wil je met een specifieke activiteit starten, bel ons dan om een afspraak te maken. En....check regelmatig onze website en onze fb-pagina voor de (spontane) activiteiten die bij ons in beweging zijn gekomen. Nog beter, meld je aan voor onze verwondermails via info@leefbeeld.nl

Beweeg je met ons mee dit jaar?

Namasté, 
Carolien en Roger